Més esport

L'any cicloturístic, en marxa

Ciclisme. La segona edició de la Terra de Volcans va reunir més de dos-cents practicants del ciclisme

Més de 200 practicants del ciclisme van obrir la temporada cicloturística diumenge en la Segona Marxa Terra de Volcans, amb sortida des d'Amer i amb dos recorreguts. Una volta llarga de 125 quilòmetres i que passava per quatre comarques diferents –la Selva, Osona, el Ripollès i la Garrotxa– per arribar a Sant Martí i Sacalm; després de superar el Collsacabra, Condreu, Bracons i la mateixa ascensió final. Octavi Fontané i Javier Maya van ser els més ràpids a completar-la, després de 4 hores i 12 minuts. Anna Vericat va ser la dona més ràpida. Pel que fa la volta curta, de 75 quilòmetres i que tornava a Amer després d'arribar al Santuari del Far, va tenir en Carlos Díaz i Raf Klaus els guanyadors (2:18) i Anna Buxo va ser la més ràpida.

55a Guillamet i Navarro

Aquest diumenge que ve el carrer Ponent de Figueres serà el centre neuràlgic del Trofeu Guillamet i Navarra, organitzat per l'Esport Ciclista Figueres i que arribarà a la cinquanta-cinquena edició. La prova, que es farà en un circuit que passarà per Figueres, Vilafant, Avinyonet de Puigventós, Llers, Terrades, Cistella i Vilanant, tindrà dues categories; veterans i elit. La primera començarà a les 9 del matí i els participants faran 2 voltes al circuit (en total recorreran 60 quilòmetres, aproximadament), i els ciclistes de la categoria elit sortiran a les 11 i hauran de recórrer 85 quilòmetres (tres voltes).

‘Spining' contra el càncer

La Rambla de Girona rebrà el dia 24 una màster class spinning per promocionar hàbits saludables (exercici físic i alimentació), i espera tenir més de 500 practicants. Hi haurà una sessió a les 11 i una altra a les 12, i els interessats a assistir-hi poden reservar lloc al 972 20 13 06. Genís Zapater (subcampió del món d'esquí de muntanya), Txell Figueras (campiona de Catalunya de triatló) o Pau Camón (exciclista professional) han confirmat la presència.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

L’amiant arriba a la Champions

 

Retorns i urgències

barcelona
 
 

Territori Champions

GIRONA
 
la crònica

Perseguint el somni olímpic

Mataró
 

Tot comptant els dies

La Bisbal d’Empordà
 

El gol es resisteix als de davant

Girona
 

En hores baixes

barcelona