Més esport

Castelló de Rugat acull la XIX Lliga de Raspall trofeu Diputació

El campionat comptarà amb els millors professionals

Waldo i Sidahmed defensen per separat el títol assolit en 2011

Piles tancarà la competició al juliol

Dimecres que ve arranca al trinquet de Castelló de Rugat la XIX Lliga de raspall – Trofeu Diputació de València, que comptarà, un any més, amb els millors professionals de la modalitat. Sis equips es barallaran pel títol que ostenten Waldo i Sidahmed, que enguany jugaran per separat.

La Lliga de raspall arrancarà amb el duel que enfrontarà dimecres a Castelló de Rugat a Punxa, Moro i Sidahmed contra Moncho, Coeter II i Sagasta. Començarà amb este duel la fase regular, en la que els sis equips jugaran tots contra tots per a determinar als quatre primers, que accediran a les semifinals i optaran a disputar la gran final.

Entre els noms de la Lliga de raspall destaquen els dels il·lustres de l'especialitat, cas de Waldo, número u indiscutible, Coeter II o Alberto. Torna a la màxima competició un clàssic, Moro, després de quatre anys d'absència, i tractaran de donar la sorpresa pilotaris consagrats com Virgi, Blasco, Canana, Xoto o Dorín. Al costat d'ells apareix la legió de joves figures com els restos Punxa, Moncho i Moltó, o els mitgers i punters Sidahmed, Canari, Sanchis o Sagasta.

La Lliga de raspall constarà de 18 partides que visitaran un total de sis trinquets (Castelló de Rugat, Bellreguard, La Llosa de Ranes, Piles, Oliva i Xeraco). En cada partida de la fase regular es posaran en joc tres punts, que anotarà l'equip que guanye sempre que el perdedor no arribe a els 20 tantos. En aqueix cas, hi haurà repartiment de punts, dos per al vencedor i un per al perdedor.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

La dura realitat

 

Les dinàmiques marquen l’inici

La Seu d’Urgell / Girona
 
 

Quina muntanya

Girona
 
Ike Iroegbu
base del bàsquet girona

“He crescut en una cultura on s’espera l’excel·lència”

Girona
 

Fonaments sense pilars

Girona
 

El patinatge català decideix el seu futur

BARCELONA
 

Un bri d’aire fresc

Girona