Més esport

Classificacions

Rodríguez ja és tercer a la general

Giro d'Itàlia. El de Parets entra quart en la primera etapa de muntanya i se situa a només 17 segons del nou líder, el canadenc Ryder Hesjedal, Paolo Tiralongo guanya l'etapa i Michele Scarponi és el primer favorit en atacar

Joaquim Rodríguez continua progressant en el Giro i ja s'ha situat tercer en la general després del primer tast del pilot amb l'alta muntanya en l'etapa que va acabar al cim de Roccas di Cambio. El ciclista de Parets ja sap, a més, qui és l'home que s'ha pres més seriosament el seu paper de favorit: Michele Scarponi. El veterà ciclista italià del Lampre va atacar sense miraments en un últim quilòmetre criminal i va esgarrapar alguns segons en la general, tot i que va ser superat en l'últim sospir per Paolo Tiralongo, que s'hi va deixar l'ànima. Rodríguez no va saltar immediatament a la roda de Scarponi. Va esperar uns metres i al costat de Frank Schleck va acabar cedint tres segons. El luxemburguès li va prendre la bonificació del tercer lloc, una posició que li hauria permès situar-se segon en la general. El nou líder és l'escalador canadenc Ryder Hesjedal. El català, en tot cas, aspira a prendre-li la maglia rosa avui en una altra arribada complicada. La diferència entre Hesjedal i Rodríguez és de 17 segons i el català té una punta de velocitat superior.

8a etapa
1r. P. Tiralongo (Astana)
5h51:03
2n. M. Scarponi (Lampre)
m.t.
3r. F. Schleck (Radio Shack)
a 0:03
4t. J. Rodríguez (Katuixa)
m.t.
5è. R. Hesjedal (Garmin)
a 0:05
General
1r. R. Hesjedal (Garmin)
26h16:53
2n. P. Tiralongo (Astana)
a 0:15
3r. J. Rodríguez (Katuixa)
a 0:17
4t. C. Vandevelde (Garmin)
a 0:21
5è. P. Stetina (Garmin)
a 0:26
6è. D. Moreno(Katuixa)
m.t.
7è. R. Kreuziger (Astana)
a 0:35
71è. J.A. Flecha (Sky)
a 8:34


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.