Més esport

Trayter guanya la primera prova de l'Open Tàctic

Ciclisme. En la prova que obria el calendari, disputada a Sant Joan les Fonts, hi va haver 250 participants, tot i la pluja

Marc Trayter (Scott) va guanyar la primera de les sis proves del calendari de l'Open Tàctic de BTT, que es va disputar ahir a Sant Joan les Fonts i en la qual, malgrat la pluja –l'organització de la prova es va arribar a plantejar suspendre-la, fins que va veure que els participants hi acudien–, hi va haver 250 participants entre totes les categories, incloent-hi la de promoció, en què van prendre part un centenar de nens i nenes. Els exciclistes professionals i olímpics Carles Torrent i Joan Llaneras van col·laborar amb l'organització.

Trayter va ser el que es va adaptar millor a les característiques del circuit, i en la primera de les tres voltes ja va poder obrir forat respecte al gran favorit a endur-se la victòria, Joan Llordella, segon i que acabava de competir en l'Absa Cape Epic, la cursa per etapes més important del món que es va fer a Sud-àfrica. Jordi Camps (Quart de Volta) va completar el podi de la categoria elit, mentre que Oriol Domènech (Taymory) va ser quart i guanyador de la categoria sub-23.

En la categoria màster 30, Christian Collados (Bicis Esteve) va ser el més ràpid, tot i que Albert Oller (Xarxa Farma) li va posar les coses difícils i va arribar a menys de mig minut. El podi el va completar Santi Martínez (Bicis Esteve), i Guillem Danés (Scott) va ser quart i el millor júnior de la cursa –cada tres minuts es donava la sortida a les diverses categories–. Pel que fa a la cursa de cadets, veterans i categoria femenina, els guanyadors van ser: Guillem Cassú (Radikal Bikes), primer i millor cadet; Jordi Costa (Starbike), segon i millor màster 40, i Ariadna Trias (Inverse), júnior femenina.

La pròxima cursa del calendari es disputarà l'1 de maig, a Blanes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.