Més esport

Eliminat per sorpresa

Futbol sala. El Barça Alusport cau en la semifinal contra el Kairat del Kazakhstan i no podrà revalidar el títol de campió de la UEFA Futsal Cup

barça4

kairat5

No podrà defensar el seu títol europeu. El FC Barcelona Alusport va ser eliminat en la semifinal de la UEFA Futsal Cup de manera sorprenent pel Kairat Almaty del Kazakhstan (5-4). Els blaugrana no van estar fins en defensa i els va faltar més encert en atac per superar un equip que sempre va creure en les seves possibilitats i durant força minuts els va dominar. El Barça no podrà revalidar el títol que va guanyar a Lleida fa un any i s'haurà de conformar amb lluitar demà pel tercer lloc contra l'Iberia Star de Tbilisi, el conjunt amfitrió, que va perdre clarament contra el Dinamo de Moscou (2-5).

Abans del complir-se el segon minut de joc, Fernandão va tenir la primera gran ocasió per donar avantatge al Barça però el seu xut des del costat del pal va sortir alt. Un minut després, el Kairat va demostrar que seria molt difícil de superar, i aprofitant un rebuig del porter blaugrana Paco Sedano, Fumasa va inaugurar el marcador. Abans dels primers cinc minuts de partit, el tècnic del Barça, Marc Carmona, ja havia canviat els seus quatre homes de camp, i això va donar resultat, ja que en el minut 7 Lin, amb un xut de llarga distància, va empatar. El Barça no ho va poder assaborir, ja que 24 segons després, una altra badada en un rebuig va permetre a Fumasa fer el 2-1. L'empat va arribar a 4 minuts del descans, quan en una jugada d'estratègia en un servei de banda, Torras va fer el 2-2.

Els blaugrana van tenir un inici de segona meitat fulgurant i en 27 segons es van situar a davant. Una gran jugada de Sergio Lozano va ser culminada per Wilde amb el 2-3. El Barça va desaprofitar l'ocasió per sentenciar i el Kairat va tornar a demostrar un gran poder de reacció. Joan va empatar uns minuts després. Quan faltaven 5 minuts per acabar, Leo va tornar a donar avantatge al Kairat, després d'una possible mà del company que va fer la passada.

Els blaugrana van haver de jugar contra rellotge, i l'entrenador, Marc Carmona, va fer entrar Sergio Lozano com a porter jugador. Fernandão i Aicardo van tenir un parell d'ocasions, però va ser Fumasa qui va aprofitar una errada dels blaugrana i el fet de tenir el porter jugador a la pista per marcar el 5-3 a porta buida, a dos minuts del final. Els jugadors blaugrana ho van intentar fins al final amb més ganes que encert, i el definitiu 5-4 va arribar a dos segons del final, en una espectacular rematada de xilena d'esquena a la porteria de Fernandão. Un gran gol que no va servir de res.

KAIRAT ALMATA: Higuita, Leo Santana, Fumasa, Joan i Leo –equip inicial–; Betao, Pintinho, Euler, Suleimenov i Henrique. FC BARCELONA ALUSPORT: Paco Sedano, Gabriel, Sergio Lozano, Saad i Fernandao –equip inicial–; Wilde, Torras, Lin Aicardo, Igor i Tolrà. GOLS: 1-0 (3') Fumasa. 1-1 (7') Lin. 2-1 (7') Fumasa. 2-2 (16') Torras. 2-3 (21') Wilde. 3-3 (24') Joan. 4-3 (35') Leo. 5-3 (38') Fumasa. 5-4 (40') Fernandão. ÀRBITRES: Massini i Fernandes.