Més esport

Albeau guanya el primer eslàlom

Surf de vela. El vigent campió del món de surf de vela s'apunta la primera victòria en el campionat del món

El campió del món de surf de vela, el francès Antoine Albeau, es va imposar en el primer eslàlom del Campionat del Món Gran Premi catalunya Costa Brava, que es disputa al golf de Roses, després que es disputessin les dues primeres jornades i es pogués fer tota l'eliminatòria –és indispensable perquè la prova puntuï. Albeau, que també té el rècord del món de velocitat, va ser el millor en unes condicions marcades pel poc onatge del mar; amb un vent tèrmic de fins a 15 nusos de la platja del Cortal de la Devesa de Sant Pere Pescador. El guanyador de l'edició de l'any passat, el suís establert a les Canàries Bjorn Dunkerbeck ni tant sols va poder el tall de la seva màniga eliminatòria, mentre que un altre dels favorits a la victòria, el líder del campionat del món després de la seva victòria a Corea, l'italià Alberto Menegatti, es va saltar una balisa per error quan liderava la seva màniga i va ser desqualificat. Matteo Iachino i Cyril Moussilmani van ser segon i tercer.

La previsió per la tercera jornada, prevista per avui, és que el vent bufi amb més força i que el cel sigui clar i assolellat; les millors condicions per què es pugui viure una bona jornada de competició a Sant Pere Pescador i el Golf de Roses.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.