Més esport

La banyerenca Sara Navalón convocada a la selecció absoluta de futbol sala femení

La jugadora amb 35 gols, és la vigent màxima golejadora en primera divisió, una jugadora intel·ligent en la pista amb fixació en el gol

La jugadora local de futbol sala Sara Navalón ha sigut convocada per José Venancio López per a formar part de la concentració de la selecció nacional absoluta que es realitzarà de l'1 al 6 de setembre a Múrcia com avantsala del Mundial de futbol sala femení que es disputarà a Veneçuela al mes de desembre.

El seleccionador nacional ha donat a conèixer la llista de 16 jugadores en la que també figura Pau Cartagena, així mateix pertanyent a l'equip de la Universitat d'Alacant, pel que ambdues jugadores s'estrenen en la selecció espanyola absoluta de futbol sala femení com a premi a la fantàstica temporada que van quallar la passada lliga.

Cal recordar que Sara Navalón, amb 35 gols, és la vigent màxima golejadora en primera divisió, una jugadora intel·ligent en la pista amb fixació en el gol, mentre que Pau és posseïdora d'una gran potència física, velocitat i un potentíssim tir des de fora de l'àrea.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.