Més esport

Soro III i Dani s'imposen en el trofeu de Mestres Sabadell - CAM

La parella supera al trio de Víctor, Félix i Tomàs II per la mínima (60-55) en una final vibrant

El VII Trofeu de Mestres SabadellCAMhafinalitzat aquest dissabte al trinquet Pelayo amb victòria per a Soro III i Dani contra Víctor, Félix i Tomàs II per 60-55. La catedral de la pilota valenciana ha registrat un ambient de luxe per a una cita especial, que podria haver caigut d'un o un altre bàndol. La posició de Soro III en l'últim joc, quan ha ocupat el dau, ha sigut determinant en el desenllaç.

La parella ha començat dominant la partida i fent bons els pronòstics que els han convertit en favorits en les apostes inicials de la catedral. Així, han anotat els tres primers jocs sense resposta del trio (30-15), i han mantingut l'avantatge més endavant (40-25 i 50-35). Tant Soro III com Dani s'han mostrat en el tram inicial perfectament compenetrats i, de fet, han tombat diversos jocs en els quals el trio ha disposat de val per a guanyar algun parcial més. En un xoc de màxima tensió, han sabut anotar els quinzes en el moment oportú.

En el 50-35 ha començat la remuntada de Víctor i els seus que oferiria un final de partida emocionant. Gràcies al bon fer de Félix i Tomàs II en atac, la contesa s'ha igualat a 50. En aqueix moment, Soro III, en el dau, ha tret una pilota nova que li ha donat el 55-50 amb facilitat. Des del rest ha patit més, i ha permés la igualada a 55. Però en l'últim parcial ha tornat a traure la pilota del joc anterior, i gràcies a la seua major potència, s'ha emportat el triomf ambcerta facilitat.

Reconeixement a tres grans

En els moments previs a la gran final, la família de la pilota valenciana ha reconegut la trajectòria de tres grans pilotaris sorgits, precisament, de la pedrera de Pelayo: Grau, Solaz i Tino. Els han lliurat obsequis representants dels pilotaris, de la Federació de Pilota Valenciana, de Val Net i, en conjunt, de l'Ajuntament de València i Sabadell - CAM, copatrocinadors del torneig.

L'Ajuntament de València ha lliurat també un nou guardó, el de millor pilotari jove de l'any, que ha anat a parar a les mans de Rodrigo de Benidorm, l'escaleter que més ha progressat en 2013.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

La dura realitat

 

Les dinàmiques marquen l’inici

La Seu d’Urgell / Girona
 
 

Quina muntanya

Girona
 
Ike Iroegbu
base del bàsquet girona

“He crescut en una cultura on s’espera l’excel·lència”

Girona
 

Fonaments sense pilars

Girona
 

El patinatge català decideix el seu futur

BARCELONA
 

Un bri d’aire fresc

Girona