Hajek, finalista de la Davis

Va fer un dels punts de les semifinals a Croàcia (1-4) i és un dels possibles rivals d'Espanya

El txec Jan Hajek (7) serà un dels possibles rivals dels tennistes estatals en la final de la copa Davis que es jugarà del 4 al 6 de desembre a l'Estat espanyol, en una seu encara per determinar. Hajek va fer el quart punt de les semifinals contra Croàcia. Elx txecs van vèncer per un clar 1-4 encapçalat per Radek Stepanek i Tomas Berdych i el capità de la copa Davis txec, Jaroslav Navrátil, va confiar en Hajek en detriment del seu company Jan Hernych, perquè considera que a pesar del seu pitjor rànquing és millor sobre terra batuda. Hajek va derrotar Roko Karanusic en la seva única aparició fins ara en la competició.

Ahir, Hajek va accedir amb molta solvència als quarts de final del Costa Daurada i s'entreveu com un dels homes forts del torneig tarragoní. Hajek és professional des de l'any 2000 i ha guanyat un títol de dobles ATP en la seva trajectòria. Pel que fa a la final de la Davis, Espanya i la República Txeca s'han enfrontat en cinc ocasions, amb tres triomfs per al conjunt espanyol. Els txecs van guanyar la competició el 1980 contra Itàlia en la final, però quan encara no s'havien separat d'Eslovàquia i competien amb la bandera de Txecoslovàquia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.