Més esport

Tiana fomenta l'esport amb noves tecnologies

Creen la plataforma Esportianitza't amb reptes adaptats a tots els públics per promocionar l'exercici

La iniciativa implica vuit esportistes, que donaran consells

Aquest dilluns es posarà en marxa el primer repte de l'Esportianitza't, una proposta de la regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Tiana per fomentar l'esport i els hàbits de vida saludables. La iniciativa uneix noves tecnologies i esport, i s'hi pot accedir a través d'una plataforma web que permet descarregar una aplicació al mòbil per anar sumant punts a mesura que es van aconseguint els reptes. Aquests punts es poden canviar per regals. D'aquesta manera es vol implicar persones que s'inicien en la pràctica esportiva, recuperar d'altres que l'han abandonat i oferir nous reptes a persones que fan activitat física.

La campanya de promoció, l'avalen vuit esportistes reconeguts de Tiana de diferents disciplines, que són la cara visible de la iniciativa. Tots ells faran d'ambaixadors de l'Esportianitza't i donaran consells als participants. La regidora d'Esports, Núria Blasco, explica que és una iniciativa oberta a tots els públics. “No cal ser un esportista expert, està pensat perquè tothom pugui practicar esport en la mesura de les seves possibilitats.”

El primer repte és fer 30 km ja sigui corrent, caminant, en bicicleta o nedant. Els que s'hi apuntin tenen tres setmanes per completar el repte sense presses i aconseguir premis.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia