preguntes

JORDI BASTÉ

Parsimònia i tranquil·litat

1.

NO CALDRIA
aplaudir l'acord de renovació entre el Barça i el seu capità en què es declaren públicament amor etern? No cal dir amb la veu ben alta que és un contracte que dignifica la junta directiva i Carles Puyol perquè el club el deixarà marxar quan no tingui la confiança de l'entrenador a un preu residual i el jugador, en canvi, si vol continuar, ho farà lligat a la samarreta del Barça?

2.

EL QUE
vaig veure de Thierry Henry dimecres al camp del Rubin Kazan és per falta de professionalitat? Aquella parsimònia amb la qual es treu el xandall per posar-se la samarreta és perquè se li'n refot el partit, perquè el molesta jugar només un quart d'hora o és, simplement, el ritme habitual de canvi de roba?

3.

NO CALDRIA
fitxar Robinho abans del 31 de desembre veient l'esmena a la llei Beckham per la qual a partir del primer de gener vinent els futbolistes estrangers que vinguin a cobrar més de 600.000 euros l'any se'ls passa a tributar fiscalment un 43% –en lloc de l'actual 24%– que, evidentment, pagaran els clubs? Què us hi jugueu que Robinho acaba al Barça abans de cap d'any?

4.

QUI EM
pot explicar què és aquest «os extra» que té Cristiano Ronaldo al peu que es diu «os tibialis» i, segons llegeixo en la premsa de Madrid –concretament en el Público–, que és el responsable que es pugui allargar tant el seu procés de recuperació?

5.

TENIM TOTS
clar que ha començat aquesta setmana un serial de curta durada (s'acaba el diumenge 29 de novembre), però que amenaça amb esgotament i que fa un compte enrere per saber si Cristiano Ronaldo podrà jugar aquell dia el clàssic al Camp Nou entre el Barça i el Real Madrid?

6.

PER QUÈ
alguns volen veure que jugar a Rússia és una cosa normal en el segle XXI quan encara disputar-hi un partit té evidents handicaps més enllà de dir que fa molt fred? En l'època dels desplaçaments ràpids, anar a jugar a Kazan ha implicat set hores d'avió d'anada i set de tornada, tres nits d'hotel i un retard d'horari en el vol d'aquí cap allà i un problema tècnic d'allà cap aquí. I tot plegat, per un empat a zero.

7.

NO ÉS
impresentable que el cap de setmana que ve es torni a aturar la lliga per nous compromisos internacionals, alguns dels quals són amistosos com ara l'enfrontament entre Espanya i l'Argentina, amb les repesques repugnants?

8.

DESPRÉS
de l'espectacle lamentable d'aquella senyora, amiga, amant, exparella de Joan Laporta a Antena 3 TV, queda algun dubte que hi ha vegades en la vida que més val quedar-te a casa en lloc de guanyar quatre euros per prostituir la teva imatge i crear una sensació de vergonya aliena terrorífica al teleespectador?

9.

ÉS NORMAL
la vergonya que està passant la plantilla del Mallorca, rival aquest vespre del Barça al Camp Nou, amb la falta de pagament de l'última mensualitat i de les primes als jugadors, que ha fet que l'entrenador Gregorio Manzano hagi sortit públicament a dir que és molt lamentable el que està succeint en un club que està en posicions europees en un començament de temporada magnífic?

10.

CAL TORNAR
a repetir allò que es diu o s'escriu que és una indecència que un partit de copa o de lliga entre setmana es jugui a les deu de la nit? És normal que el matx de la copa de dimarts que ve al Camp Nou entre el Barça i el Cultural Leonesa, amb l'eliminatòria gairebé sentenciada, s'hagi de jugar a les deu, hora en què hi aniran quatre gats, ja que, a més, s'espera més fred a Barcelona? No és ridiculitzar la competició programar aquests horaris per glòria (o no) televisiva?



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.