preguntes

JORDI BASTÉ

Diumenge d'alt risc

1.

PER QUÈ
no s'organitza per demà una gran pancarta al Camp Nou amb el lema «Dignitat» que es mostri espontàniament? Caldria recomanar tranquil·litat per demà, en una setmana políticament convulsa, amb vista a un esdeveniment d'alt risc com un Barça-Madrid en què la capital de l'Estat té els vídeos a punt? De tota manera, tampoc cal oblidar que no deixa de ser un partit de futbol i el crit majoritari ha de ser d'ànim.

2.

PER
molta raó que pugui tenir Samuel Eto'o, ha estat el seu representant Josep Maria Mesalles qui li ha recomanat que porti el Barça als tribunals just després de jugar al Camp Nou? No és un punt mesquí fer-ho tres dies després de l'ovació del barcelonisme?

3.

ALGÚ
va sentir l'opinió de l'exporter Santi Cañizares, ara comentarista de ràdio i televisió, dient després del Real Madrid-Zuric de la lliga de campions en la Cadena Ser que no hi havia ni una sola possibilitat que el Real Madrid obtingués ni un sol punt al Camp Nou perquè la superioritat del Barça, futbolísticament parlant, és incalculable?

4.

SABEU QUE
un dels plats que prepararà el gran cuiner i gran barcelonista Fermí Puig per demà en el dinar de directives al restaurant Drolma de Barcelona és el cabrit enfangat, un dels plats estel·lars de la carta i que tant agrada a Florentino Pérez, president del Real Madrid?

5.

PER QUÈ
em va semblar magnífica la resposta de Cristiano Ronaldo ahir a la sala de premsa de la ciutat esportiva del Real Madrid quan un periodista li va preguntar si tenia comptes pendents amb el Barça i la resposta va ser: «Els únics comptes pendents que tinc ara mateix són el de l'aigua i la llum.»?

6.

CAL
un anunci publicitari en què Carles Puyol i Raúl Albiol simulen un combat de boxa? No hi ha maneres més agradables de promocionar un partit de futbol amb un alt risc ben evident com és qualsevol Barça-Madrid?

7.

CAL DIR
que les renovacions que està fent el president del Barça, Joan Laporta és un «atado y bien atado» que, tret d'algun debat com el de Rafa Márquez, mereix un aplaudiment? No es mereix una ovació que Puyol, Iniesta, Xavi, Abidal i Víctor Valdés hagin ampliat i millorat el seu contracte? No és magnífic que ara ho vulgui fer també amb Gerard Piqué? Per cert, qui ha regalat a Andrés Iniesta l'estrany anell que ahir, en l'acte de la signatura del seu nou contracte amb Joan Laporta, portava posat?

8.

EVITAREM
el comentari del «millor partit del segle» quan parlem del Barça-Madrid quan cada any ho diem? Sabrem algun dia quin presumpte futbolista del Real Madrid va dir allò que titulava ahir un diari esportiu madrileny (en suposada boca d'algú) que: «Vamos a callar bocas»?

9.

PER QUÈ
no deixa de patir Iván de la Peña, que fa mesos que viu un calvari amb les lesions musculars? No es quedaria més tranquil anunciant la seva retirada a final de temporada, i més tenint en compte que ha fet contractes grandiosos amb el Barça, el Lazio, l'Olympique de Marsella i l'Espanyol, i no té problemes de diners?

10.

NO
mereix una gran ovació Diego Armando Maradona per haver decidit convocar totes les estrelles disponibles per jugar l'amistós del 22 de desembre contra la selecció al Camp Nou?



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.