preguntes

JORDI BASTÉ

El de sempre (horaris, àrbitres i eleccions)

1.

PER QUÈ
al Barça ningú, absolutament ningú, pot fer res perquè els tres partits contra el Sevilla (els dos de copa entre setmana) i el de lliga de dissabte vinent es juguin a les deu de la nit? És normal o és conya marinera que de 24 partits jugats fins ara en les competicions estatals, 14 s'hagin disputat en aquesta hora golfa?

2.

NO ÉS
de públic de segona divisió xiular un jugador d'un equip que ha guanyat sis títols en un any? Mereix un futbolista com Txigrinski, amb només 22 anys, els xiulets (pocs, tot sigui dit) tenint en compte que, per molts diners que hagi costat, ve d'Ucraïna i s'ha d'integrar tant a un país estrany com a un club complex?

3.

ÉS NORMAL
criticar un president perquè és independentista i empassar-se un altre que era de Fuerza Nueva? Laporta versus Lorenzo Sanz? No cal demanar a Laporta que freni les seves declaracions, perquè el problema és que aquesta intolerància crea arbitratges sospitosos com el de fa una setmana contra el Vila-real i el de dimarts contra el Sevilla?

4.

NO
valdria la pena que algú del club, sigui de la junta directiva o de l'equip, doni un cop de puny a la taula després d'arbitratges com el de dimarts passat mentre hi ha una campanya a Madrid que continua parlant de villarato?

5.

NO ÉS
lamentable que la majoria de la classe política catalana hagi tingut la barra de criticar que Joan Laporta anunciï que vol fer política? Quin és el problema: que ho vulgui fer, que ho digui o que ho digui sent president del Barça? O potser és que tenen por del mal que pugui fer si s'acaba presentant com a candidat a la presidència del país?

6.

PER QUÈ
, tot i això, cada cop veig més clar que Joan Laporta, amb vista a les pròximes eleccions al Parlament de Catalunya, no encapçalarà cap llista? Podria ser que veiéssim el president del FC Barcelona com a home important d'algun organisme futbolístic gràcies a la seva magnífica relació amb el president de la federació espanyola, Ángel María Villar?

7.

PER QUÈ
Touré Yaya té aquest representant? Perquè li ha aconseguit contractes esportius meravellosos, perquè no en troba cap més o perquè no hi toca gaire? Com és possible que Dmitri Seluk digui públicament, a través d'Ona FM, que Txigrinski és lent i que ell ja ho sabia? Però, qui és aquest home per fer aquestes declaracions?

8.

QUINS AMICS
han demanat a Jaume Ferrer que no es presenti a les eleccions a la presidència del Barça perquè després d'haver-se empassat l'espionatge del club i després dels crits de Joan Laporta quan va anunciar la seva candidatura just abans de Nadal, encara continua dins de la junta? És cert que Ferrer cada cop veu més clar que, amb segons quins companys de viatge, millor no anar-hi perquè ho sap abans la premsa que ningú altre?

9.

PER QUÈ
no em sorprèn això: «Al començament es parlava de la nit i de les dones, i ara es parla dels meus gols»? Qui ha dit aquesta frase de museu? Cristiano Ronaldo. Quan comença la recol·lecta del llençol, la cadena i la bola?

10.

PER QUÈ
és al·lucinant el paper d'aquesta temporada del Barça de bàsquet amb Xavi Pascual al capdavant? No és simplement sensacional el que està fent aquest equip, que ha guanyat més de la meitat dels partits de la lliga ACB i de l'Eurolliga per més de 20 punts?



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.