PRINCIPI O FINAL

Bilis

En el fons, el tracte infame que han fet la majoria de mitjans de comunicació del Madrid del cop de colze de Cristiano Ronaldo al jugador del Màlaga és una enorme demostració de debilitat. La reacció més normal quan veus que l'entorn del Madrid es dedica a negar l'evidència per intentar transformar la realitat i convertir el botxí en víctima, és empipar-se com una mona i, fins i tot, desesperar-se amb tanta injustícia, però si hi pensem amb una mica de calma, si aconseguim mantenir el cap fred, ens adonarem que és un símptoma més de la profunda ferida que està causant en la prepotència madridista el rendiment actual del Barça.

Tenen molta por perquè no han aconseguit construir l'equip guanyador que esperaven; estan angoixats perquè la resposta al Barça de les sis copes és, com a mínim, tebiona; pensen en la possible presència del Barça en la final de la lliga de campions al Bernabéu i perden els papers. Des del club i el seu entorn estan intentant influir en els arbitratges i en les decisions dels comitès per aconseguir reduir les distàncies amb el Barça (jugant a futbol no ho poden fer), retraten els blaugrana com l'equip del poder inventant-se conspiracions judeomassòniques i segurament han aconseguit que molts madridistes s'hagin cregut aquesta realitat paral·lela, construïda artificialment a les redaccions de determinats mitjans, però de moment no han assolit res més.

El Barça continua caminant amb pas ferm, jugant millor que el seu rival i demostrant que està dirigit amb prou intel·ligència per no caure a les trampes de l'adversari i el seu aparell propagandístic. De moment, els àrbitres i els comitès (toquem ferro) no han sucumbit a les pressions. De moment, a Madrid, s'hauran de conformar amb fer el ploricó i vomitar bilis contra el millor i més ben educat equip del món. Meravellós.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.