preguntes

JORDI BASTÉ

Temes de futur

1.

PER QUÈ
Joan Laporta ha fet bé a consultar a Pep Guardiola i a Txiki Begiristain quina havia de ser la data electoral per no afectar (o afectar el mínim possible) el futur de l'equip? Per què, per molt que generi controvèrsia, la data és la que volia la plantilla perquè no hi ha partit, que és el que veritablement volia?

2.

QUI
va fer el divertit guió de la roda de premsa a Pep Guardiola quan ahir li van preguntar sobre el baby boom provocat pel 2 a 6 al Bernabéu i va respondre: «És que som unes màquines»?

3.

PER QUÈ
no diem d'una vegada que Cesc Fàbregas serà jugador del Barça, que és el que vol tothom: els precandidats, el president actual, l'afició, Pep Guardiola, el mateix jugador i els seus pares? Si tothom hi està d'acord, és qüestió de negociar bé. L'estiu vinent? Probable. Futur? Segur.

4.

NO US
ha semblat irracional l'actitud del mateix Real Madrid (una altra cosa són els mitjans de la capital de l'Estat) de comparar permanentment la jugada de Cristiano Ronaldo amb la de Leo Messi contra el Sevilla quan el resultat final és molt diferent? Quin dia és la beatificació del portuguès per apuntar-ho a l'agenda?

5.

PER QUÈ
és una tranquil·litat per als seguidors del Barça i del Real Madrid sentir Jaume Roures, un dels màxims representants de l'empresa Mediapro, que és la que gestiona els drets de televisió del futbol, assegurant que cap partit dels dos clubs es jugarà en dilluns, dia que formarà part aviat del nou horari televisiu?

6.

PER QUÈ
quedo sorprès en veure nens haitians, en un reportatge emès aquesta setmana per la CNN Internacional, amb samarretes del Barça? Per què encara quedo més parat quan veig nens haitians que arriben a l'aeroport del Prat després de ser adoptats pels seus pares catalans també amb una samarreta blaugrana?

7.

SABÍEU QUE
l'empresa del dissenyador Toni Miró s'ha posat en contacte amb Gerard Piqué per intentar arribar a un acord contractual perquè el defensa del Barça porti la seva roba?

8.

SABÍEU QUE
el títol del llibre guanyador de la nova edició del premi Ramon Llull, Tenim un nom, escrit per Vicenç Villatoro amb temàtica blaugrana, serà traduït al castellà i al francès amb el títol de L'any de París, perquè seria un error traduir una part de l'himne que, en aquests altres idiomes, no tindria cap sentit?

9.

QUÈ PASSA
amb els japonesos en el futbol estatal: falta de paciència dels clubs, excessiva voluntat de màrqueting a través del folklore o inadaptació? Què farà l'Espanyol si cedeix o traspassa Nakamura al futbol anglès amb la gira pel Japó que té prevista l'estiu vinent?

10.

QUI MÉS
comparteix el que el company Lluís Simon escrivia aquesta setmana en la contraportada d'aquest diari que sembla que cada cop que Rafa Nadal queda eliminat d'un torneig li fa mal alguna cosa? Per què és veritat que mai sembla que perdi per una raó esportiva o per superioritat del rival?



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.