preguntes

JORDI BASTÉ

El gran sofà

1.

QUANTS
es quedaran avui (al marge dels qui vagin a presenciar in situ els partits) enganxats davant del televisor i incrustats al sofà veient un festival esportiu magnífic amb el Penya-Barça de bàsquet a les sis de la tarda, el Barça-Getafe a les vuit del vespre i el Real Madrid-Espanyol a les deu de la nit?

2.

PER QUÈ
ens queixem tant que hi hagi jornada de lliga també els dilluns en la primera divisió i els divendres en la segona i en canvi no ho fem quan tenim sèries cada dia en tots els canals o un fotimer de pel·lícules? No és molt pitjor la disbauxa d'horaris o que el futbol cada cop sigui més esport de dissabte que de diumenge?

3.

ALGÚ
s'ha adonat de l'èxit espaterrant del Facebook oficial del FC Barcelona, que ja arriba al milió tres-cents mil admiradors i en el qual es poden veure diferents missatges; un dels últims, l'agraïment a càmera del Gerard Piqué per les moltes felicitacions pel seu aniversari que ha rebut a través de la seva xarxa social?

4.

ALGÚ
parlarà del Getafe, de com juga i del seu perill abans que comenci el partit d'avui al Camp Nou? Per què és necessari que, de tant en tant, fem debats futbolístics, que sortosament cada cop n'hi ha més, però particularitzant més en el rival?

5.

QUAN
serà la copa Catalunya? No va dir el president de la Federació Catalana de Futbol, Jordi Casals, que aprofitarien aquest mes sense futbol entre setmana per disputar-la? O, definitivament, l'ajornament és sine die?

6.

NO SONA
a un altre ridícul federatiu que l'expedient que havia d'arribar aquesta setmana al Comitè Superior de Disciplina Esportiva que havia de tractar la sanció de Cristiano Ronaldo ho fes ahir al matí quan no hi havia ni temps per prendre una decisió? Serà tan ridícula la justícia futbolística que se li retirarà un partit de sanció quan el portuguès ja hagi complert el càstig?

7.

QUI
és el redactor (juraria que seguidor del Real Madrid) de la web de Cuatro que va fer la pregunta de dimarts per als lectors: «Considera que el cop de taló de Guti dissabte és la millor jugada de la temporada?»

8.

COM
s'ho fa l'Atlètic de Madrid per ser històricament l'equip més imprevisible del món, un conjunt que, en una de les pitjors temporades socials i esportives, acabarà jugant la final de copa i vés a saber si guanyant-la?

9.

QUI
són el grapat d'indesitjables que, com va dir ahir encertadament Pep Guardiola, han decidit sancionar una selecció, la del Togo, a qui acaben de matar dos dels seus integrants? Com pot la Confederació Africana fer fora de les pròximes dues copes d'Africa una selecció per haver-se retirat per un atemptat? No pot la FIFA prendre accions contra la impresentable i indigne decisió?

10.

QUÈ
hem de fer els aficionats de Ferrari, fans des de fa molts anys d'aquesta escuderia, que tenim un autèntic dilema ara que han fitxat Fernando Alonso i ara que s'acosta l'inici del mundial? He de fer cas al que l'amic Toni Clapés, devot de McLaren, em va preguntar aquesta setmana amb ironia: «quan Luis Enrique va fitxar pel Barça vas deixar de ser culer?», m'ho penso.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.