preguntes

JORDI BASTÉ

Allò que ja sabíem

1.

PER QUÈ
a Madrid sempre han de buscar algú en el barcelonisme per posar-s'hi en contra per una declaració que els pugui frenar les salvatges crítiques que tenen ara cap a l'equip? Ara toca Magda Oranich per dir una obvietat: que no es pot anar de fatxenda per la vida. On és la bestiesa? Calia que Oranich truqués al Marca per demanar disculpes quan el diari titula en portada que una directiva diu «chulos» als jugadors del Madrid? Per què esperem ara la irracional resposta de qui no ha escoltat les declaracions d'Oranich?

2.

UN ALTRE
cop sona Arsène Wenger? Una altra vegada la solució serà parlar de José Mourinho? També Rafa Benítez? Hi ha algú en aquest club que pensi simplement quin és el model adequat? O continuem amb el de Florentino: «Zidanes i aviam si surt algun Pavón»?

3.

NO US FA
la sensació que, després de l'eliminació de la Champions del Madrid, aquest fet pot capgirar psicològicament la temporada? No penseu que la jornada de demà és imponent tant per al Barça, que juga primer contra el València, com per al Madrid, que juga a les nou a Valladolid?

4.

COM
pot ser que senti a Antena 3 dijous al migdia que la culpa recau ara sobre Gonzalo Higuaín, si és el jugador més regular de tota la temporada? Però, com són tan exagerats de passar d'un extrem a un altre en només quatre dies i quatre nits? Com pot ser que Cristiano Ronaldo estigui emprenyat perquè Higuaín no li va passar una pilota?

5.

NO VAU
tenir la percepció, amb segons quines lectures fetes les últimes hores de popes de la literatura esportiva de Madrid, que el camí de Manuel Pellegrini a la banqueta blanca serà de curt recorregut? Com és possible que Florentino Pérez no tingui mai cap respecte ni doni cap importància a la figura de l'entrenador?

6.

PER QUÈ
Jorge Valdano, director general del Real Madrid, es posa tan neguitós i diu ara que el madridisme no està pendent del Barça? És una broma, oi? Què passaria a Catalunya si Joan Laporta, tres dies després de l'eliminació i d'una patacada com aquesta, encara no hagués dit res del que en pensa com a màxim responsable del club? Per què no hem vist encara Florentino Pérez després de l'eliminació europea?

7.

NO
en tenen prou de les històriques i repetides apel·lacions a l'«espíritu de Juanito» quan fa ja molts anys que el reclamen i no acaba d'arribar mai? No seria millor recordar la quinta del Buitre com a exemple d'equip futbolístic que, tot i no guanyar cap copa d'Europa, va servir per fer créixer una generació de jugadors que van tornar a fer gran el madridisme?

8.

CAL
que ara tot el barcelonisme apel·li a la prudència i sembli com si no hi pogués haver la lògica, raonable, necessària i obligada eufòria entre el culer després de l'eliminació del Madrid de la Champions? Està bé que se sigui prudent, que serveixi el que va passar al Bernabéu com una gran lliçó... Però, entre poc i massa, oi?

9.

SABÍEU
que l'exjugador de l'Olympique de Lió Marc Crosas, culer fins a la medul·la fins a límits paranormals, va enviar missatges als seus amics catalans des de Glasgow felicitant-se de l'èxit dimecres dels seus excompanys i amics? Quants missatges va enviar, fins i tot, durant el partit?

10.

A QUINA
hora es trobaran aquest cap de setmana Diego Armando Maradona i Leo Messi a Barcelona per parlar del pròxim mundial de Sud-àfrica? Sabeu que el pare de Leo, Jorge Messi, també ha viatjat a Catalunya per assistir a aquesta trobada de cracks?



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.