preguntes

JORDI BASTÉ

Gent equivocada

1.

CAL
tanta distància entre el que passa al vestidor del Barça i el que passa a la llotja? Com és possible que un club que funciona tan bé esportivament i institucionalment, a la llotja, en la transició entre passat, present i futur sigui tan autodestructiu? S'ho mereix, el barcelonisme? Realment algú es creu que les eleccions seran entre Sandro Rosell i Jaume Ferrer?

2.

COM
és possible que els intermediaris o agents dels jugadors del Barça Touré Yaya i Zlatan Ibrahimovic facin declaracions tan impresentables habitualment? Per què els dos futbolistes no els aconsellen que tanquin la boca, ja que es fan antipàtics als ulls de tothom?

3.

QUANTS
milers de crítiques hauria tingut Joan Laporta si, després de quedar eliminat de la Champions fa vint dies encara no hagués fet ni una sola declaració pública com està fent ara Florentino Pérez? És normal el silenci del president del Real Madrid o espera l'eliminació del Barça per fer algun tipus de manifestació?

4.

PER QUÈ
José Francisco Pérez Sánchez, àrbitre comentarista dels partits de la Cadena SER s'equivoca fins i tot mirant les repeticions per la televisió, especialment les que tenen com a protagonista el Barça?

5.

VAL
la pena treure el xou per internet del pobre Iván Pillud, amb una imatge caçada abans d'arribar a ser jugador de l'Espanyol? Per què aquí s'hi dóna tanta importància quan als Estats Units, i concretament en l'NBA, imatges com aquestes són molt habituals, com el cas de Lamar Odom dels Lakers de Los Angeles?

6.

COM
és que la celebració que es va fer dimecres al Camp Nou dels 25 anys de la consecució de la lliga recordada per l'«Urruti, t'estimo» va ser tan descafeïnada que la van convertir en una fotografia sense solta ni volta? No hagués estat millor una festa, amb aquell speaker amb el volum desmesurat, presentant-los a tots i fent un xou més americà?

7.

SABÍEU
que un bon amic de Leo Messi, un dels millors que té a Catalunya i en qui confia molt, li ha regalat un gos de la raça bòxer i el crack hi està profundament entregat?

8.

ÉS NORMAL
que totes les eliminatòries de l'Eurolliga tinguin l'horari penjat en el web oficial de la competició i, en canvi, els partits del Real Madrid i el Barça, no? Com és possible aquest constant canvi d'horari, que l'únic que fa és desinformar l'espectador, tant el de la televisió com el que va als pavellons? És lògic contestar a algú que et pregunta a quina hora juguen dimarts que ve a Madrid: quan faltin cinc minuts per dos quarts de deu?

9.

QUÈ
li passa a Joan Carles Navarro? És un tema psicològic? És falta de seguretat en si mateix? Per què es va trobar tant a faltar el lesionat Terence Morris en el partit d'abans-d'ahir al Palau Blaugrana?

10.

PER QUÈ
el pilot espanyol de fórmula1 Fernando Alonso, ensopit fora mida, va tenir una frase enginyosa aquesta setmana quan li van preguntar si les curses del mundial són avorrides i va contestar: «Avorrides? Això no és el Cirque du Soleil»? Mira, una gràcia poc habitual en el pilot de Ferrari.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.