Futbol català

Pere Pons, un bon recurs en un gran dia

Actiu. Va ser la sorpresa de la llista, i Rubi no va dubtar a fer-lo entrar per reforçar el mig del camp. Va començar la jugada de la sentència

Contra el Vila-real, i amb 1-0 en el marcador. Rubi no va tenir cap problema a tornar a apostar per Pere Pons, la sorpresa en la convocatòria. I el jove migcampista va respondre com ho havia fet en els seus tres anteriors partits amb el primer equip –dos de lliga i un de copa–, amb molt bona nota.

El tècnic va apostar pel de Sant Martí Vell com a primer canvi, amb la idea de reforçar el mig del camp. Valent i atrevit com sempre, va córrer, va treballar i va començar la jugada –va recollir una passada amb risc de Mallo– que va significar el 2-0. “Sempre és agradable tornar a jugar. M'he sentit bé, he sortit en un moment de molta exigència física. Han estat minuts molt intensos”, va reconèixer després del partit.

Sense Eloi

Titular a Alcorcón. Eloi Amagat ha quedat fora de les dues últimes convocatòries. Ahir, el gironí no es va equipar i es va entrenar abans del partit amb Dani Erencia i Juncà. Txiki, en canvi, va ser suplent.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

La dura realitat

 

Les dinàmiques marquen l’inici

La Seu d’Urgell / Girona
 
 

Quina muntanya

Girona
 
Ike Iroegbu
base del bàsquet girona

“He crescut en una cultura on s’espera l’excel·lència”

Girona
 

Fonaments sense pilars

Girona
 

El patinatge català decideix el seu futur

BARCELONA
 

Un bri d’aire fresc

Girona