Barça

El vestidor del Barça fa pinya amb un dinar

Trobada de germanor. La plantilla es reuneix per impulsar l'equip en els darrers mesos de competició i de cara a la remuntada

Els membres de la plantilla del FC Barcelona van sortir ahir de la seva rutina i van dinar junts per capgirar la mala dinàmica que arrossega l'equip. L'objectiu principal de la trobada era fer pinya, i d'aquesta manera recuperar el pas ferm cap als títols. El primer pas, per exemple, ha de ser la remuntada contra el Milan dimarts vinent. La idea va sorgir dels quatre capitans, que volen encoratjar els seus companys perquè els ànims de l'equip tornin a ser els d'abans. Després dels mals resultats contra el Milan i en el doble enfrontament amb el Real Madrid, alguns membres de la plantilla blaugrana han reconegut que l'equip està tocat anímicament, però també s'han mostrat confiats que remuntaran contra el conjunt d'Allegri.

Després de l'entrenament d'ahir, i aprofitant que no ho hi tornaran fins a aquesta tarda, els jugadors i el cos tècnic van anar a la Masia Restaurant Can Ferran, al terme de Sant Quirze del Vallès, però molt a prop de Rubí, on es va celebrar el dinar de germanor. En aquest restaurant, la plantilla ja va celebrar la lliga de fa dues temporades. Curiosament, l'establiment era un dels preferits de l'extècnic Pep Guardiola.

El dinar de germanor de la plantilla va comptar amb la presència de la gran majoria dels seus integrants, tant jugadors com cos tècnic. Només va faltar Cesc, a més de l'absència evident de l'entrenador, Tito Vilanova.

Pedro i Dos Santos, a punt

Pedro Rodríguez i Jonathan dos Santos es van incorporar ahir al treball de camp una vegada recuperats del refredat que els va obligar a quedar-se al gimnàs durant la sessió de dimarts. Els dos jugadors van seguir amb normalitat l'entrenament dirigit per Jordi Roura, que va disposar de tots els jugadors del primer equip a excepció de Xavi. El migcampista terrassenc va prosseguir al gimnàs el procés de recuperació del trencament al bíceps femoral de la cuixa dreta que es va fer fa nou dies durant la tornada de les semifinals de la copa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.