Més esport

Sara Navalón ha estat designada com a millor jugadora de la temporada

L'Associació Nacional d'Entrenadors de Futbol Sala (ANEFS) ha fet públic els premis en escrutar les votacions dels membres

L'Associació Nacional d'Entrenadors de Futbol Sala (ANEFS) ha fet públic els premis de la temporada 2012/13 de futbol sala, convertint-se així en els guardons més importants del panorama del futbol sala a nivell nacional, ja que són els entrenadors de futbol sala masculí i femení de totes les categories, començant pels de primera divisió, els que voten als millors de la lliga.

L'equip de la Universitat d'Alacant ha estat premiat com l'equip revelació de la temporada i la jugadora de Banyeres de Mariola, Sara Navalón, ha estat nomenada «millor jugadora de la lliga», un premi que s'unix al «pichichi» aconseguit en la competició de lliga en haver marcat 35 gols.

A la seua volta, Carlos Navarro, entrenador de la UA, es queda a un vot d'aconseguir, per quarta vegada en la seua carrera, el guardó com a millor entrenador de futbol sala femení.

Aquestos guardons individuals vénen a sumar-se al quart lloc aconseguit en la lliga nacional de futbol sala femení a nivell de conjunt i en haver aplegat a les semifinals en el torneig de la Copa d'Espanya celebrat el darrer cap de setmana a Bilbao.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.