Futbol català

Sense pantalla gegant?

Sense acord. Tot i ser el partit ideal per aplegar l'afició (a fora i per televisió de pagament), la falta d'entesa va fer que s'anul·lés l'organització

És el partit més important de la història del Girona i no tothom el podrà veure perquè el fan per Canal+ i perquè la pantalla gegant que s'havia anunciat que es posaria perquè els aficionats tinguessin un punt de trobada per anar a veure l'Almeria-Girona finalment no s'instal·larà. El títol el posem amb un interrogant perquè en el Girona els esdeveniments fan uns girs de 180 graus cada poques hores i no s'ha de descartar que aquest matí comuniquin que hi haurà pantalla gegant al pavelló de Palau, al de Fontajau o en qualsevol altre indret (el mateix ha passat aquesta setmana amb el TAV, que finalment s'ha organitzat després d'haver-se anul·lat).

Sobta molt, però, que la setmana passada s'instal·lés una pantalla gegant al pavelló de Palau per veure un partit que el Girona jugava a Montilivi i que es podia seguir per qualsevol televisió perquè l'emetia Esport 3 (hi va haver una cinquantena d'aficionats, tirant llarg) i que aquesta vegada no s'aprofiti la tirada d'un partit (molt més decisiu, a camp contrari i per una plataforma de pagament) que possiblement hauria aplegat centenars o milers d'aficionats.

Tot indica que ha estat el club qui ha frenat un acord a tres bandes en el qual estaven implicats l'empresa Sharing Football com a organitzadora i l'Ajuntament de Girona com a col·laborador, que ja havien posat fil a l'agulla igual que en els dos partits precedents, el Girona-Alcorcón (a Palau, amb molt pocs espectadors, com era d'esperar) i l'Alcorcón-Girona (a Fontajau, amb més de 400 aficionats).

Les alternatives són ara els bars, les seus de les penyes i l'Espai Gironès, que ahir va anunciar un acord per oferir el partit a les pantalles que hi ha a la zona de restauració.

Rua i festa

El que ja és segur és que, es guanyi o es perdi, diumenge hi haurà una rua per homenatjar la plantilla per l'any de primera que han fet. La rua d'agraïment sortirà cap a tres quarts d'una de Montilivi (els jugadors arribaran a dos quarts d'una a l'aeroport, però Aena ha avisat que no s'hi concentrin aficionats a rebre'ls, perquè sortiran directament des de la pista en autocar cap a l'estadi) i anirà fins a la plaça del Vi, on seran rebuts a l'Ajuntament i posteriorment sortiran al balcó.

Dimarts, a l'estadi, tindrà lloc la festa del Girona, a partir d'un quart de vuit del vespre. Hi haurà projecció de videoclips amb un resum del millor de la temporada, actuacions musicals (The Aaron's) i homenatges a l'equip femení, al filial i al futbol de base. El grup Pulpo Pop interpretarà la cançó del Girona, i hi haurà una actuació de ball a càrrec de Zona Funky. Cap a les nou es donarà la benvinguda a jugadors i tècnics del primer equip i posteriorment intervindran els Marrecs i el grup The Gruixut's, que interpretaran l'himne del Girona.

RUA DIUMENGE

La plantilla anirà en autocar des de l'estadi fins a l'Ajuntament, es pugi o no
Montilivi serà escenari de la festa del Girona, amb homenatges i actuacions


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Fitxatges de tardor

 

Ayoze assalta Cornellà

Barcelona
 
 
Alex Formento
Entrenador assistent del bàsquet girona

“Em faria molta il·lusió que poguéssim fer un pas més”

Girona
 

Llencen un objecte a l’àrbitre al final del partit

BARCELONA
 

Un ampli marge de millora

Sant Andreu de Llavaneres
 

El camí de la reconquesta

barcelona
 

Girona reforça la seguretat per la visita del Feyenoord

girona