2a DIVISIÓ A

NÀSTIC

Pluja de gols en els últims partits a Rialp

Parri va debutar marcant i la nota negativa va ser la lesió de Redondo, per dues setmanes

El Nàstic va jugar ahir dos amistosos més –els últims a Rialp, d'on marxarà demà– i, com era d'esperar, va golejar tant el Rialp com la Pobla de Segur, tots dos de segona regional.

En el primer partit, els grana van vèncer per 10 gols el conjunt local, tot i que al descans s'hi va arribar només amb un 1-0 al marcador. El matx va permetre veure el debut de Líbero Parri, que va marcar un gol. La nota negativa, però, va ser la lesió en el minut 19 de Redondo, que té afectat el lligament lateral interior de la cama dreta i serà baixa dues setmanes. Rubén Navarro, amb tres dianes, va demostrar que continua fi.

En el segon duel, els gols van ser només un menys, ja que els grana van derrotar la Pobla de Segur 0-9. Roberto i José Mari van tornar a protagonitzar un duel de golejadors com en els primers amistosos a Rialp, i l'exjugador de l'Osca va tornar a ser el vencedor, amb 5 dianes contra 3 del sevillà. Ahir no van jugar Mingo, Mairata ni N'Gal.

RIALP
0
NÀSTIC
10
RIALP:
Marc, Casellas, Soro, Pito, Genís, Ramoneda, Soni, Mario, Alexis, Serrano i Gorka. També van jugar: Pesca, Roca, Òscar i Solanas.
NÀSTIC:
Felip, Curro Torres, Sergi Juste, Jorge, Vicente, Bauzá, Ton Alcover, Walter, Redondo, Álex Cruz i Rubén Navarro. També van jugar: Cristian i Parri.
GOLS:
Rubén Navarro (3 gols), Álex Cruz (2), Ton Alcover (2), Cristian (2) i Parri (1).
POBLA DE SEGUR
0
NÀSTIC
9
POBLA DE SEGUR:
Pepe, Peroi, Jordi, Martínez, Eugeni, Xavi, Purch, Joan, Musta, Pitu i David. També van jugar: Chomillo, Marc, Edu, gerard, Cohen i Ramon.
NÀSTIC:
Rubén, Trujillo, Biel Medina, David Medina, Cherfa, César Diop, Youcef, Campano, Osado, José Mari i Roberto.
GOLS:
Roberto (5 gols), José Mari (3) i David Medina (1, de penal).


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.