Més esport

Fernando Cantos s'imposa en el VIII Duatló Cross de Banyeres de Mariola

L'ajornament de la convocatòria per causes meteorològiques va influir en el nombre de participants

El triatleta banyerenc Fernando Cantos es va proclamar vencedor absolut del VIII Duatló Cross del circuit Ducross Extremme disputat en el matí del darrer diumenge, sent la prova que tancava la temporada autonòmica de l'especialitat després de sofrir un ajornament obligat el dissabte anterior a causa de la nevada.

La circumstància meteorològica va influir notablement, puix en aquesta nova convocatòria la participació es va vore reduïda a 109 duatletes dels 208 que hi havia inscrits en principi la setmana anterior.

Cantos es va imposar en els tres segments de la prova amb un temps de 1:31:23, alhora que la segona posició va estar ocupada per l'il·licità Manuel Parra, sent Jorge Yagüe, del Club Triatló Villena, el que va ocupar la tercera plaça del podi. Quant a les fèmines, la no adscrita Mª Jesús Sánchez, la bocairentina Mercedes Belda i Miriam Múñoz, del Lobos triatló, van ser les que van ocupar els llocs d'honor. Per equips, el Trielx, el Triatlón Villena i el Club de Triatló Banyeres van ocupar les tres primeres places.

Representants del Club de Triatló Banyeres han realitzat una primera valoració dels resultats de la prova de forma positiva, ja que el traçat banyerenc s'ha tornat a mostrar com «molt tècnic, dur i exigent» en opinió dels participants, característiques que el fan un dels més atraients del circuit Ducross Extremme.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia