Esports

III edició del Duatló Banyeres “90.0 No Drafting Series”

Està prevista per a diumenge 23 de març una prova que ja s'ha convertit en la competició de duatló més dura i exigent de tot el calendari valencià

Entre els participants es troben alguns dels millors especialistes

Organitzada per A300w i el Club Triatló Banyeres, amb la col·laboració del Club Ciclista Banyeres de Mariola, Tapis, regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Banyeres, Policia Local, Protecció Civil i Creu Roja, diumenge 23 de març se celebrarà la 3ª edició del III Duatló Banyeres, prova que ja s'ha convertit en la competició de duatló més dura i exigent de tot el calendari valencià i, possiblement, del nacional.

La prova d'aquest any passa a un format de mitja distància amb un primer segment de carrera a peu de 17 Km, que discorrerà a 2 voltes per camins i sendes de la Serra Mariola i els voltants urbans de Vila Rosario i Font del Cavaller, centre neuràlgic de la carrera on se situarà l'eixida, meta i transicions. Un segon segment de ciclisme de carretera, amb 2 voltes al circuit del Canalís-Venteta i entrada per la molt exigent ascensió al Poliesportiu Municipal, i un tercer segment de 8 Km a peu pel mateix circuit inicial.

Entre els participants es troben alguns dels millors especialistes nacionals, com Miriam Muñoz, subcampiona d'Espanya de duatló LD a Oriola 2.014 i també recent campiona autonòmica de duatló curt; Álvaro Velázquez, de l'A300w Elx TC; Ramón Ejeda, del Tricanet; o Raúl Martínez, del CT Lorca.

La competició s'iniciarà a les 8.30 hores amb la categoria femenina, sèries masculines i èlit masculina cap a les 8.55 hores, estant oberta la meta des de les 12.30 fins que a les 14.20 hores quan es tanque el crono oficial.

A causa de la complexitat de la prova, i per garantir la seguretat dels participants, es produiran talls parcials en l'accés a Banyeres des d'Ontinyent i Villena en el moment de l'inici del segment ciclista al voltant de les 10 del matí. També a la zona del Poliesportiu, plaça dels Plàtans i carrers adjacents en el retorn dels participants a Banyeres entre les 11.50 i les 13.20 hores.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

La dura realitat

 

Les dinàmiques marquen l’inici

La Seu d’Urgell / Girona
 
 

Quina muntanya

Girona
 
Ike Iroegbu
base del bàsquet girona

“He crescut en una cultura on s’espera l’excel·lència”

Girona
 

Fonaments sense pilars

Girona
 

El patinatge català decideix el seu futur

BARCELONA
 

Un bri d’aire fresc

Girona