José Mourinho

Entrenador de l'Inter

«El Barça no mereixia perdre, però vam tenir opcions»

Mostrant de cara al públic una imatge molt més conciliadora que la d'altres temps, l'entrenador de l'Inter, José Mourinho, va comentar: «Si bé el Barça no mereixia perdre, nosaltres hem tingut les nostres oportunitats, com ara la de Stankovic i la de Santon, que marxava sol quan Touré l'ha aturat.»

La radiografia del partit del portuguès va consistir en «dos equips amb un gran respecte cap al rival, molt concentrats defensivament i disposats a regalar molt poc al contrari».

L'exajudant de Bobby Robson en el Barça va comentar referint-se a la primera part: «S'han vist dos equips iguals, amb la mateixa vocació per controlar el partit i la pilota.» Però va matisar, pel que fa a la segona: «El Barça ha controlat el partit amb la pilota, tenint la possessió, però nosaltres l'hem controlat sense la pilota, cosa que també es pot fer.»

La versió amable de Mourinho es va veure en tota la seva extensió a l'hora de parlar sobre el Barça, de qui va dir: «No és només el campió d'Europa, sinó que és el millor equip del continent. Ho dic perquè hi ha equips que han guanyat la Champions sense ser els millors», va aclarir, i de seguida va comentar: «Precisament per la qualitat del Barça, em deixa satisfet el fet que un conjunt com el nostre, un Inter en construcció, hagi pogut fer aquest partit.»

Mourinho considera el duel contra el Barça «un partit de detalls, en què la mínima errada defensiva et pot donar o treure tres punts».

Sobre el duel tan esperat entre els davanters Ibrahimovic i Eto'o, l'entrenador de l'Inter va celebrar que «s'hagi respectat des de la grada Ibrahimovic». Mentre que de la participació d'Eto'o no en va donar detalls, sinó que va fer un elogi general del camerunès, amb qui està «encantat, perquè és un supercrack però alhora un jugador molt humil al camp, que treballa per l'equip».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.