Esports

futbol

barça

Luis Enrique: “Crec que entraran jugadors, segur, i també sortiran” 

L'entrenador del FC Barcelona considera que el Sevilla “pot reobrir” la tornada de la Supercopa d'Espanya malgrat el resultat favorable de l'anada als blaugrana

L'entrenador del FC Barcelona, Luis Enrique Martínez, s'ha mostrat gairebé convençut que “entraran jugadors i també en sortiran” en els pròxims dies i, per això, no ha donat per tancada la confecció de la plantilla per a la temporada 2016-17. No obstant, no ha volgut confirmar si un d'aquests jugadors que podria sortir és el porter xilè Claudio Bravo, que podria anar-se'n al Manchester City, conscient que al Camp Nou haurà de barallar-se per la titularitat amb Marc-André ter Stegen.

“A mi m'interessa la final de la Supercopa. És prou atractiu per a nosaltres conquistar un títol. La rumorologia està molt bé, però ni vull ni he d'entrar en aquest joc”, ha manifestat. En qualsevol cas, el preparador asturià ha volgut deixar clar que cap jugador s'ha reunit amb ell per demanar-li ser titular: “Sé que tots els jugadors volen ser titulars, tots. Però a mi ningú no m'ha vingut a demanar que vol més minuts, perquè això jo ja ho sé. Per a mi, aquest debat no ha existit, ni existeix, ni existirà”. 

A més, ha deixat entreveure que, si finalment Bravo se'n va, el club intentarà fitxar un altre porter que competeixi amb Ter Stegen i Jordi Masip. “Jo prefereixo tenir tres porters en el primer equip”, ha apuntat.

Incòmode a l'hora de parlar del mercat, Luis Enrique ha preferit estendre's sobre la tornada de la Supercopa d'Espanya, que el seu equip disputarà demà al Camp Nou contra el Sevilla, al qual va guanyar 0-2 a l'anada. “El partit de Sevilla em va deixar molt bones sensacions. Vam estar a un nivell altíssim”, ha destacat l'entrenador del conjunt blaugrana, qui, malgrat el resultat del Sánchez Pizjuan, no es fia de l'equip andalús.

“El rival, malgrat tenir un marcador difícil, ens crearà problemes, segur. És un partit que es pot reobrir. Nosaltres buscarem que no es produeixi aquest fet, copejant el Sevilla primer”, ha indicat. Amb la lesió de Jérémy Mathieu i el desgast de Gerard Piqué i Javier Mascherano en el partit d'anada, Luis Enrique podria apostar per donar entrada a Samuel Umtiti en l'eix de la defensa. 

No obstant això, l'entrenador del Barcelona no ha volgut avançar aquest extrem i ha preferit entrar en generalitzacions: “Veig bé Samuel i totes les incorporacions. Estan agafant el to físic i adaptant-se a un nou model de joc i no és fàcil rendir des de l'inici”. 

De qui sí que s'ha desfet en elogis ha estat cap a Sergi Roberto, el jugador que, després d'ocupar infinitat de demarcacions, sembla destinat a prendre el relleu de Dani Alves en el lateral dret.  “Per adaptar-se com fa ell es necessita un compendi de tot. És molt intel·ligent, té un gran nivell físic, un gran nivell tècnic i un gran nivell tàctic. Es nota que és el meu ullet dret”, ha destacat.

L'hora del partit de demà, les 23 hores, no beneficia a que el Camp Nou estigui ple, més quan no hi haurà metro de tornada a casa, però Luis Enrique ha tirat de la seva habitual ironia per animar l'aficionat culer. “És estiu, un pot anar a dormir tard, després veure les Olimpíades... Estem en una època en la qual cal ser hipersà, pel que pots anar en metro i tornar caminant, deixar-te la gola, si Déu vol, animant i celebrant el títol, i a sobre perds calories”, ha sentenciat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia