Vimbodí i Poblet

L'abat de Poblet, al mig, amb la màquina d'escriure de Tarradellas TJERK VAN DER MEULEN

Tarradellas, en xarxa

Nevada a Sabadell aquest diumenge a la tarda DEYAN RUMENOV

Catorze carreteres presenten problemes per la neu aquesta tarda

Els tècnics acabaran de col·locar avui les sis bigues gegantines que donen forma al pont. EL PUNT AVUI
conca de barberà

Construeixen un pont sobre el riu de Milans

El santuari de Montserrat segueix sent una de les principals atraccions turístiques de Catalunya ARXIU

El monestir de Montserrat bat rècords amb vora 2,3 milions de turistes el 2011

El mestre artesà vidrier, Paco Ramos, en una demostració al museu del Vidre de Vimbodí ARXIU
conca de barberà

Reconeixement al Museu del Vidre de Vimbodí

Treballs de substitució del pas soterrat de vianants sota la via del tren per un de vehicles amb doble carril. Arxiu
conca de barberà

Nou accés a Vimbodí

Conca de Barberà

L'hostatgeria de Poblet obre una escola restaurant

Alternatives. Si la jornada no acaba amb el cistell gaire ple, almenys els tastarem al restaurant. És el pensament de molts boletaires afeccionats, que cada cap de setmana recorren a milers les serralades i muntanyes del prelitoral, Prepirineu i Pirineu. Algunes zones han desenvolupat productes turístics competitius, hi hagi o no bolets. Fa onze anys, a Berga els restauradors van ser pioners a oferir un menú a base de bolets. Fins a mitjans de novembre es poden degustar multitud de plats, tradicionals i moderns. Hi participen 22 restaurants, amb menús que van des dels 20 als 70 euros. EUDALD PICAS

Poc bolet al cistell i la caixa, justa

Josep Antoni Duran i Lleida, aquest dijous, durant la seva intervenció al Monestir de Poblet XAVIER LOZANO / EFE

Duran celebra “molt” l'aval de l'eurocambra a la immersió