Enogastronomia

El primer celler d’altura fa 25 anys

Josep Vallverdú se’n va a l’era

llibres

Josep Vallverdú fa memòria a ‘Mosaic de tardor’

societat

Propietaris forestals de les Garrigues creen una associació per a la prevenció d’incendis

S’aixequen les restriccions de consum d’aigua als municipis de la Mancomunitat de les Garrigues, menys l’Espluga Calba

Vint-i-cinc municipis de les Garrigues i el Segrià, sense aigua de l’aixeta per beure i cuinar

Agramunt obre l’Any Viladot amb l’objectiu de donar “l’empenta definitiva” per difondre el llegat de l’artista

La DO Costers del Segre aposta per la venda online i a l’alimentació per resistir a la crisi de la covid-19

La llevantada deixa més de 200 litres al voltant de les muntanyes de Prades i a punts de l’Alt Empordà

SARA JOVÉ
PROPIETÀRIA DEL CELLER MAS BLANCH I JOVÉ, QUE HA BASTIT LA VINYA DELS ARTISTES

“Falta que ens creguem que és important vendre vi al mateix celler”

ARIADNA BOIXADER
DIRECTORA DE L’AGÈNCIA DE TURISME GASTRONÒMIC OLEA SOUL, DE LES GARRIGUES

“A més d’anar a un molí, els visitants volen experiències al camp”

SERGI GARCIA
PRESIDENT DE L’ASSOCIACIÓ QUE ELABORA EL NOU VI GRA DE SORRA, A BENEFICI DE L’AFANOC

“La imatge de la DO Costers del Segre perd quota de mercat”

  • Riu Pelegrí, Ramon Dia i Nit. Raval del Carme, 11. Les Borges Blanques
  • Abert Rovira Sánchez Dia. Passeig Canyelles, 15. L'Espluga de Francolí
  • Anna Sánchez Farré 24 h. Ducat, 3. Montblanc
  • Robinat Rivadulla, Joan i Mercè De 9 del matí a 10 del vespre. Sant Roc, 16. Bellpuig
  • Figuerola Argelich, Núria Dia i Nit. Pl. Manuel Bertran, 5. Mollerussa
Més farmàcies