L'apunt

L’APUNT

Una experiència per als sentits

El tren turístic de Takac­hiho, al sud del Japó, ofe­reix unes mera­ve­llo­ses vis­tes al llarg del seu recor­re­gut, que inclou pas­sar pel pont fer­ro­vi­ari més alt del país –a 105 metres–, però ara també desprèn una agra­da­ble olor a ramen, un dels plats estel·lars de la cuina nipona. No és una il·lusió dels pas­sat­gers sinó que és ben real. El tren fun­ci­ona amb les res­tes de caldo i l’oli que llen­cen els res­tau­rants després de fre­gir la tem­pura, con­ver­tit tot en biodièsel. Durant la mitja hora del tra­jecte, sei­xanta pas­sat­gers poden gau­dir d’aquesta experiència visual i olfac­tiva. Tant, que sovint els pas­sat­gers pre­gun­ten al per­so­nal si hi ha un res­tau­rant a prop. S’ima­gi­nen, en un futur, viat­jar en un tren amb una deli­ci­osa olor a escu­de­lla?



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia