L'apunt

L’APUNT

A totes amb la promoció de l’FP

Hem de celebrar que Educació hagi reconduït la situació dels estudis d’FP a l’institut Abat Oliba de Ripoll i hagi dissipat els temors sobre el possible tancament dels cicles de cuina i pastisseria que el centre imparteix des de fa divuit anys. I no només això, sinó que ahir el director territorial d’Educació, Adam Manyé, va anunciar l’oferta d’un itinerari formatiu específic per a alumnes en situació vulnerable. I va fer una crida als directors dels centres del Ripollès perquè facin promoció de l’FP d’hostaleria entre l’alumnat. Hi ha un desequilibri entre la demanda de professionals a la comarca i l’escàs interès per part dels joves, la qual cosa es tradueix en una escassa matriculació. Cal anar a totes i implicar tothom a l’hora de promoure l’FP.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.