L'apunt

L’APUNT

L’alimentació saludable i l’altra

Resulta inqui­e­tant i alhora acla­ri­dor el con­cepte d’“ali­men­tació salu­da­ble” perquè porta implícita l’existència d’ali­men­tació que no ho és, de salu­da­ble. El fet que el Fòrum Gas­tronòmic de Girona hi dedi­qui l’edició d’aquest any atorga una mena de segell de vera­ci­tat a una dis­jun­tiva que, per altra banda, el sen­tit comú i els rei­te­rats avi­sos dels met­ges han resolt fa temps. Resolt a nivell teòric, és clar, ja que, a la pràctica, la potència de l’entra­mat indus­trial i comer­cial dels pro­duc­tes diguem-ne no tan bons fa que aquests domi­nin el mer­cat i que s’atiï impu­ne­ment els ciu­ta­dans cap a uns hàbits letals de què costa des­pren­dre’s. Només sent-ne cons­ci­ents i dient les coses pel seu nom, com en aquest fòrum gironí, podrem rever­tir la situ­ació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.