El lector escriu

Prejudicis apriorístics

Vaig llegir La Crónica del dia 22 de febrer del Sr. Quim Domingo en la qual analitza les eleccions al Parlament.

Estic d’acord amb gairebé tot el que diu llevat que s’hauria d’excloure el Sr. Tremosa i el Sr. Canadell d’un eventual govern.

Si el Sr. Aragonès ha de formar govern amb minoria al Parlament amb Comuns o la CUP, bandejant Junts, malament rai per a ERC, per a Junts, no. Amb els Comuns i la CUP, ni cinc de calaix. Els comuns només poden tocar cuixa política pactant amb Esquerra o bé amb els socialistes i aplicar polítiques chavistes made in Pablo Iglesias i Ada Colau. I la CUP no és partit de govern. És un partit per entorpir l’acció de govern.

Al Parlament faltarà la veu centrada d’Àngels Chacón amb les receptes conegudes. Si governen els Coscubielas, Gallegos, Albiachs i Colaus ja sabem les receptes: més dèficit descontrolat del que ja hi ha i liquidació de les restes de la classe mitjana,

Un darrer apunt: Esquerra té una frontera electoral amb els postconvergents de tota mena i més llargada que la frontera de Mèxic amb els EUA. Que es recordin dels diputats que tenien quan varen començar el segon tripartit i quan varen començar la legislatura del 2010.

Que hi reflexionin.

Blanes (Selva)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia