El lector escriu

Puc o Cup?

Vaig quedar molt astorat. De fet em van caure els dallonses a terra, i això que estic en forma. Com pot ser que un partit autoproclamat alternatiu, antisistema, combatiu, progressista... hagi apostat per una taula espúria? Com pot ser que confieu en un partit nacionalfranquista? Es pot ser tan babau de donar dos anys de marge a uns impresentables que no només no tenen paraula, sinó que són mala gent en el tema de l’amnistia? Deixeu de demanar un autògraf a Pedrito Pinotxo. Igual que van canviar la Constitución d’un dia per l’altre perquè Europa els ho va demanar, podrien fer el mateix en aquest cas. Però és clar, som els fills dels vençuts pel Borbó de 1714. I ara per unes monedes black voleu retre vassallatge al successor?

Coneixen els dirigents la frase “com més obeíem, pitjor ens tractaven?” És de Rosa Parks. L’últim que es pot perdre és la dignitat. On és la vostra ètica de partit? On són els principis de lluitar democràticament per la independència. En llenguatge que us agrada, on han quedat els testicles i ovaris per traçar una via clara a l’autodeterminació amb unitat d’acció dels 74 diputats sense aplicar el sectarisme? On? És més fàcil criticar i marcar cuixa des de fora, oi?

Sant Quirze del Vallès (Vallès Occidental)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia