El lector escriu

Ajudem-los, ens necessiten

Colòmbia demana ajuda. Els civils no poden més amb la situació que els està tocant viure. Tots ells estan protestant contra la nova reforma tributària del president Iván Duque des del 28 d’abril passat. La resposta del govern és anar contra ells, sense cap mena d’escrúpols.

Aquesta reforma pretenia apujar els impostos per recaptar més ingressos per a l’Estat, concretament 6.300 milions de dòlars.

La situació allà és desesperant. La gent està immersa en l’extrema pobresa i el govern, en comptes d’ajudar, els vol enfonsar encara més.

Com a totes les batalles, molts es quedaran pel camí, a causa de la brutalitat exercida per l’exèrcit sobre els manifestants, però gràcies a ells, i a tots els que segueixen a peu de carrer cada dia per un bé comú, podran dir que van lluitar fins a l’últim moment pels drets humans de tota la població.

Els vídeos que circulen per les xarxes són commovedors. Veure gent gran que gairebé no pot caminar formant part dels manifestants. Ells saben el que és que et prenguin els drets i que t’enfonsin encara més. Per això mateix donen la cara pels que encara podem viure. Hem d’ajudar-los, difonent el contingut que ens arriba, per donar-los més veu i fer-los més visibles.

Aquest acte no pot quedar impune. Hem de fer justícia pels que estan lluitant a peu de canó.

Barcelona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia