El lector escriu

És la moda

Cada dia que passa m’adono més del fort impacte que la moda produeix en la societat. El seu poder conqueridor fa que sigui seductora i s’imposi sense treva.

La moda s’aplica a camps diferents. Jo faig referència al que té a veure amb la imatge exterior de les persones: la vestimenta. És aquesta una modalitat que, a més del vestit, pot incloure els accessoris, el cabell, el maquillatge...

Hi ha persones acèrrimes a seguir la moda, tant si li escau com no. Estimen tot allò que està de moda. Altres, en canvi, hi són contràries o indiferents. Opten per vestir de manera clàssica, encara que sigui passat de moda, oposant-se a la modernitat.

Em sorprèn veure el jovent vestit amb pantalons texans esparracats i esfilagarsats; veure cabells de coloracions noves (blau, lila, verd, vermell...); pestanyes i ungles postisses (aquestes, de diferents colors); cabelleres que contrasten amb els cabells rapats... En fi, un popurri novell que, de mica en mica, ha irromput en la societat. És la moda.

L’Escala (Alt Empordà)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia