El lector escriu

‘Ñ is deep state’

Davant el feixisme criminal, l’empresonament polític, la persecució del català, basc i gallec, la repressió a les minories nacionals... duta a terme en la dictadura franquista, els demòcrates de tot el món van fer famosa una frase que avui dia encara continua sent ben real: “Europa acaba als Pirineus.” Sigui amb el PP o amb el senyor PPP (Pedrito Pinotxo Patrañas) els Països Catalans continuaran patint l’espoli fiscal, l’opressió a la solidaritat, la humiliació dels valors nostrats, l’asfíxia a les famílies, la toxicitat i les mentides comunicatives, la destrucció del territori, l’empresonament de la llibertat nacional, social i d’expressió amb imposicions, multes, prohibicions, restriccions, sentències, xantatges.

Polítics no botiflers, posin la dignitat i la intel·ligència davant del terrorisme d’estat que fa servir una taula adulterada, borda. Alguns no volen veure el rerefons de manipulació democràtica fent creure que es pot parlar de tot. És un miratge de taula. Hom sap prou bé que si permetessin l’amnistia i l’autodeterminació hi hauria un alçament militar, també de grisos i tricornis, lleials al neofranquisme del règim del 78. Ñ no ha canviat mai per ella mateixa traint els seus interessos espuris. Treballin per la taula de mediació internacional i deixin de representar teatre del dolent.

Sant Quirze del Vallès (Vallès Occidental)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia