El lector escriu

Palau-sacosta: el sopar i el pregó

Els organitzadors, encertadament, decidiren fer el sopar al local de l’associació de veïnes i veïns. Escoltàrem els parlaments del president de l’associació, el Sr. Giralt; el de l’Agrupació Cultural, el Sr. Rodríguez, i del Sr. Bosch.

El Sr. Corney va presentar la pregonera d’enguany: la Glòria Rebugent, filla de Rupià, una persona molt activa, que participava a la coral del seu poble i en l’organització del pessebre vivent, una persona alegre, voluntariosa, animada, riallera, amable, senzilla, agradable... Podem estar contents perquè enguany l’elegància personificada ens ha fet un subtil pregó de festa major.

De manera delicada afloraren els records. L’any 1972, el paisatge de Palau-sacosta era de boscos, camins de terra, cases de pagès... L’Isidre, seguint la tradició, la va convidar a sopar per celebrar l’aniversari del seu pare. La Glòria és palauenca de cor i un clar exemple d’integració plena a l’antic municipi. Els seus fills n’han seguit l’exemple i gràcies als amics del barri conegueren les seves parelles.

Algunes veïnes i un veí portaren les coques i es va fer el concurs. La guanyadora fou la Roser Busquets i tots els participants van tenir un premi relacionat amb la cuina.

El pregó d’enguany traspuava una vida veritable festa d’alegria i utilitat (aquest ha estat el comú denominador dels diferents pregons al llarg dels anys).

Girona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia