El lector escriu

Sal a les carreteres

En dos dies de setmanes consecutives i amb temperatures mínimes de 6 i 7 graus a la nit, la màquina d’escampar sal ha passat per l’N-II. El primer dia, a dos quarts de set del matí, es podia collir a grapats; el segon dia, potser perquè ja no els en quedava massa, n’hi van tirar menys.

La pregunta és òbvia: qui controla i decideix quan es tira sal? Quan els arriba la factura, ningú no mira les temperatures mínimes dels dies en què s’ha tirat? O aquest algú comparteix el negoci?

A més, la sal malmet, i molt, les llambordes de les voreres. Però això sembla que només preocupi els qui les hem de gestionar. Sempre es diu que no hi ha diners. Potser sí que no n’hi ha o n’hi ha pocs, però encara que n’hi hagués molts no s’haurien de controlar accions com aquesta?

Per desgràcia, aquest no és un cas aïllat de malversació, i en podem trobar molts d’altres. Si en casos com aquest, ben fàcils de controlar, no s’hi fa res, no anem pas bé!

Alcalde de Bàscara (Alt Empordà)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia