El lector escriu

Tergiversant conceptes

Avui en dia, el concepte de racisme està més que superat. No crec que ningú es cregui superior a ningú per qüestions de raça o d’origen, que és el seu significat. Una altra cosa és la rivalitat: com més poderós és el contrincant, més gran és l’animadversió. Aclarit això, si certs elements provocadors van burxant, quan l’auditori se’ls rebota, han d’assumir la seva responsabilitat (qui no vulgui pols que no vagi a l’era).

Jo recordo que quan era petit la gent anava al camp de futbol per esbravar-se amb l’espectacle (com en els camps de futbol dels petits, que segons com te’n fas creus de l’exemple dels pares –paral·lelisme de vàlvula d’escapament–). Si ara ens han de negar això perquè algú té la pell molt fina, el problema és seu. Ja n’estem tips, de problemes i ximpleries pertot, i si a més ens hem de reprimir quan anem al futbol per culpa de la sensibilitat d’un impresentable, que canviï de feina!

Terrassa (Vallès Occidental)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia