El lector escriu

La campanya política de Gemma Nierga i Tomàs Molina

Fa pocs dies la Gemma entrevistava Sílvia Orriols a Cafè d’idees, a La 2 de TVE. Sempre l’he considerat una gran professional. Ara, l’altre dia em va caure molt baix, i no a mi, sinó també a amics i coneguts que hem comentat el magazín. Va voler tenir un excés de protagonisme desmesurat, i com que avui dia tot és possible, no m’estranyaria que darrere la locutora gironina hi haguessin partits polítics que la remuneressin per ajudar-los en campanya. Com? Malparlant dels rivals i no parlant d’ells, que és com es fa en aquest país: parlar malament dels altres i no parlar del que faràs tu. El nivell de comprensió lectora que tenim és molt baix: l’informe PISA no enganya, i assenyala que és dels pitjors d’Europa (petits i grans), llegim poc i ens deixem impressionar més per un flash curt que per un document que estàs minuts a llegir-lo. El que també es vol passar a la política és en Tomàs Molina i vol fer campanya per ERC; sap greu que l’home del temps, apreciat i estimat per moltes generacions, faci campanya.

Hi ha molts dirigents del mateix partit que no hi estan d’acord, i el consell professional de la cadena TV3 assegura que la decisió del meteoròleg ha generat “malestar”. És claríssim, és una campanya de màrqueting pura i dura. És l’esquer per aconseguir vots, perquè d’aquí a menys de sis mesos el badaloní desapareixerà del panorama professional i polític, amb una bona i merescuda jubilació i acompanyat d’un suculent bonus de caire polític, que haurem pagat tots els catalans i tots els que l’han votat, per continuar igual o pitjor.

Montmeló (Vallès Oriental)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia