El lector escriu

Tancats a dins del cementiri

Dimarts passat, 27 d’agost, entro al cementiri de Vila-seca a les 17.50 hores per portar un ram de flors al nínxol de la meva esposa. En entrar-hi per la porta d’entrada, miro dins la consergeria i no hi ha ningú, però l’aire condicionat està activat i l’ambient és molt fred. Poso el ram de flors al nínxol (que és a uns 15-20 metres de la porta d’entrada) i, en arribar-hi, sona un sol cop i per uns segons l’alarma, i ja em trobo la porta de sortida tancada. Torno a mirar a dins la consergeria i no hi ha cap persona; miro als passadissos dins del cementiri i tampoc no hi ha el conserge, ni ningú!

És increïble. Llavors truco a la policia municipal i al cap de deu minuts arriba l’agent, obre la porta i tampoc no es creu que dins la consergeria no hi hagi ningú (mentre l’aire condicionat continua igual i hi fa molt fred). Hi entrem tots dos i, efectivament, no hi ha ningú, i això des de les 18 hores i abans de sonar la sirena. Sortim el policia municipal i jo fora del cementiri i l’agent tanca la porta amb clau i marxa, encara sorprès per tot.

Agrairia a l’administració municipal encarregada del cementiri, o potser a la IA, que procurés que no es torni a produir un incident com aquest. Amén.

Botarell (Baix Camp)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia