El lector escriu

‘Mar i cel’, una experiència que et marcarà

Dissabte, dia 5, vaig anar amb la meva mare a veure Mar i cel. Sempre l’havia volgut anar a veure i, quan van anunciar que seria l’última vegada que Dagoll Dagom la faria, vam pensar que no podíem deixar passar l’oportunitat. I ja havent-la vist puc confirmar que va ser una experiència extraordinària. Des de la impactant escenografia, el vaixell detallat i l’acurat vestuari, fins a la brillant actuació i veus dels actors i actrius, que ens van deixar sense paraules, passant per la increïble adaptació d’aquesta història atemporal, tot contribueix a crear un ambient màgic que fa que quedis absort per la història i la visquis com si fos la teva.

Veient l’obra, es fa impossible no sentir una admiració i un respecte profunds per la quantitat d’hores, persones i dedicació que suposa crear una experiència tan meravellosa. Si encara queden entrades, no perdeu l’oportunitat de viure aquesta experiència, perquè a mi, que m’encanta anar al teatre i he vist força obres, em va semblar de les millors a les quals he pogut assistir.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia