El lector escriu

Agraïment

Després de llegir l’entrevista de Clara Julià a l’exentrenadora de sincro Clara Basiana, no puc deixar de traslladar el meu agraïment tant al diari L’Esportiu, com a la periodista, i especialment a Clara Basiana. Soc germana de Paulina Savall, exnedadora de sincro, que havia tingut molts d’èxits esportius en la seva època (anys vuitanta i noranta). Degut a l’exigència d’aquest esport en les categories d’elit, suposo que sumat a d’altres factors, va patir anorèxia durant molts anys. Durant un temps es va recuperar i va tenir tres o quatre anys molt feliços en la seva vida, però després, degut a un accident, va tenir altres problemes de salut molt greus que la varen acabar d’enfonsar, va recaure en l’anorèxia, i finalment, ara fa set anys, va morir a conseqüència de l’anorèxia.

Tot plegat va ser molt dolorós per a ella i els del seu entorn. Vull agrair la tasca de Clara Basiana per posar l’accent en la necessitat de trobar maneres d’aconseguir èxits esportius, sense arrasar la vida de les esportistes. Ja tocava que algú “de dins” alcés la veu contra algunes barbaritats que es normalitzen i fins i tot s’aplaudeixen amb molta lleugeresa, i que les famílies, més enllà de la il·lusió que els seus fills i filles triomfin, puguin conèixer els riscos que això pot comportar. De tot cor, el meu agraïment.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia