El lector escriu
Sobre la garoinada a Palafrugell
Ara que es parla tant de la “garoinada” és el moment de dir les coses pel seu nom. El primer que va fer garoines, obrint-les fora el seu restaurant, a la plaça del Port Bo, va ser en Pere Cortey Fornells, quan tenia el restaurant El Didal. Mai se li ha reconegut ni per autoritats locals, ni turístiques... Per què...? I ara que cada vegada hi ha menys garoines, quin substitut trobem? Potser que hi pensem. Podria, per exemple, ser la Catxofinada: plat de vianda saborosa i festiva, fet amb menjar cru i tan variat com la teva imaginació t’ho permeti, i amb diverses coses que tens a casa. Us asseguro que surten plats boníssims.
Escriure un comentari
Identificar-me.
Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar.
Vull ser usuari verificat.
Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.