L'apunt

L’APUNT

Oliver i la cuina mediterrània

Jamie Oliver és aquell cuiner anglès que va esdevenir molt mediàtic al seu país i a mig món, amb un estil desenfadat a la televisió de finals dels noranta que ràpidament va traspassar a llibres que es venen amb tirades milionàries. A casa nostra se’l recorda, sobretot, per la polèmica que va protagonitzar quan va posar xoriço a la paella. Pecat mortal que encara és objecte de burla a vídeos humorístics que corren per les xarxes. Tot i els experiments incompresos i fins i tot escandalosos, Oliver es declara fan de la cuina mediterrània, i el Grup 62 publica un llibre en català de receptes basades en cinc ingredients mediterranis. Suposem que el xoriço no hi és però, sigui com sigui, benvingut sigui un receptari que posa aquests productes al centre del plat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia