L'apunt

L’APUNT

La Ruscalleda, ‘honoris causa’

La Universitat de Barcelona ha investit doctora honoris causa la cuinera Carme Rusacalleda, la xef catalana que ha arribat a tenir set estrelles Michelin. Ruscalleda, des que va tancar el Sant Pau de Sant Pol de Mar, no para de viatjar pel país fent conferències, en grans esdeveniments i en petites escoles, amb la mateixa passió sempre, fent pedagogia de la cuina mediterrània i tradicional catalana i de proximitat. Dilluns, en el seu discurs d’agraïment, va demanar al govern que cuina i nutrició siguin una assignatura a primària i secundària, perquè els infants aprenguin el valor d’alimentar-se d’una manera sana i saludable, una opció no fàcil en aquest món globalitzat. També perquè no deixin perdre les característiques de la nostra cuina.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.