El lector escriu

Problemes d’un celíac

Estem en una soci­e­tat en què les al·lèrgies i into­leràncies són molt comu­nes. Una de les més cone­gu­des és la malal­tia celíaca, al cos­tat de la sen­si­bi­li­tat al glu­ten. Les per­so­nes que sofrei­xen aquesta malal­tia o sen­si­bi­li­tat neces­si­ten una dieta sense els ali­ments que con­tin­guin la proteïna del glu­ten, és a dir que estan obli­gats a can­viar els seus hàbits ali­men­to­sos. D’aquesta obli­gació deri­ven molts pro­ble­mes, com és el cost dels ali­ments específics que no por­ten glu­ten, que arriba a tri­pli­car el d’un nor­mal. Aques­tes per­so­nes no tenen cap més opció que men­jar aquests ali­ments, però a cost de què? En quina situ­ació es tro­ba­ran els joves celíacs que ja es tro­ben amb difi­cul­tat de tro­bar un habi­tatge de baix cost que a més se’ls suma l’exces­siu preu del seu ali­ment?

Gavà (Baix Llo­bre­gat)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia