El lector escriu

Sobre la garoinada a Palafrugell

Ara que es parla tant de la “garoinada” és el moment de dir les coses pel seu nom. El primer que va fer garoines, obrint-les fora el seu restaurant, a la plaça del Port Bo, va ser en Pere Cortey Fornells, quan tenia el restaurant El Didal. Mai se li ha reconegut ni per autoritats locals, ni turístiques... Per què...? I ara que cada vegada hi ha menys garoines, quin substitut trobem? Potser que hi pensem. Podria, per exemple, ser la Catxofinada: plat de vianda saborosa i festiva, fet amb menjar cru i tan variat com la teva imaginació t’ho permeti, i amb diverses coses que tens a casa. Us asseguro que surten plats boníssims.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia