L'apunt

L'APUNT

Cap a un turisme sostenible

La Ràpita fa temps que fuig del model de turisme de sol i platja i aposta per un visitant amb més poder adquisitiu i respectuós amb el medi ambient. Des de l'Ajuntament s'han fet esforços per coordinar l'oferta de producte turístic i ara es fa un pas més per tal de vincular el sector de la restauració amb el primari. Així, la Ràpita aspira a ser un pol d'atracció per a aquells visitants que busquen restaurants on els seus menús es basen en productes de proximitat i amb certificació de producció ecològica. Una iniciativa que és exportable al conjunt de les Terres de l'Ebre si realment es vol evolucionar cap a un turisme sostenible i que encaixaria a la perfecció amb la filosofia de la reserva de la biosfera.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]